Τετάρτη, 22 Μαϊ 2013 11:59

Εκπαιδευτική Εκδρομή από τη ΜΟ.Κ.Ε. του ΤΕΙ Μεσολογγίου

logo100Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του ΤΕΙ Μεσολογγίου διοργανώνει εκπαιδευτική μονοήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο Corallia (Ελληνική Πρωτοβουλία Συνεργατικών Σχηματισμών) στην ΠΑΤΡΑ την Παρασκευή 31 Μαίου 2013.

Στόχος της επίσκεψης είναι να γίνει γνώση των φοιτητών του ΤΕΙ Μεσολογγίου η καινοτομική δράση του Corallia αλλά και η διείσδυσή του σε Ιδιωτικούς ή Δημόσιους φορείς.

Στην επίσκεψη θα συμμετάσχουν σαράντα επτά (47) φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου από όλα τα Τμήματα. Όλα τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Α.Μ.
  3. Το Τμήμα που ανήκουν
  4. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό)

στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. με τίτλο «Επίσκεψη στο Corallia».

Αναχώρηση την Παρασκευή 31 Μαίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ. από το ΤΕΙ Μεσολογγίου και Επιστροφή στις 17.00 την ίδια ημέρα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την Πέμπτη 30/5/2013 και ώρα 12.00.

Η λίστα συμμετεχόντων θα συγκροτηθεί από τις σαράντα επτά (47) πρώτες δηλώσεις συμμετοχής. Πληροφορίες δίνονται στο γραφείο της ΜΟ.Κ.Ε. του ΤΕΙ/Μ, καθημερινά 11.00 π.μ. – 14.00.

 


Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος 
Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Μεσολογγίου

Δρ. Αριστογιάννης Γαρμπής
Αναπληρωτής Καθηγητής