Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 13:38

Επιμόρφωση – Συμβουλευτικής Επιχειρηματικότητας

logo100Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – ΜΟ.Κ.Ε. του ΤΕΙ Μεσολογγίου αποσκοπεί στην καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος σε φοιτητές και αποφοίτους του ΤΕΙ καθώς και στην ενθάρρυνση, στην υποστήριξη και στην καθοδήγηση των νέων για την δημιουργία της δικής τους επιχείρησης παρέχοντας υπηρεσίες ενημέρωσης, προσανατολισμού και συμβουλευτικής.

Η ΜΟ.Κ.Ε. καλεί τους φοιτητές και τους απόφοιτους του ΤΕΙ Μεσολογγίου όλων των Τμημάτων, να δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που σκοπεύει να διοργανώσει η ΜΟ.Κ.Ε. στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης και συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας.

Οι ομάδες θα αποτελούνται από 15-20 άτομα, θα έχουν σταθερή σύνθεση και θα συναντώνται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες. Ο αριθμός των δίωρων συναντήσεων μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους προβλέπεται να είναι τρεις (3). Στο πλαίσιο της πρώτης ομάδας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές ασκήσεις και θεωρία αλλά και μελέτες περιπτώσεων να εξοικειωθούν με το πώς προωθείται η δημιουργικότητα και η καινοτομία και πώς μια δημιουργική ιδέα μπορεί να έχει λειτουργικό και αποδοτικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη συνάντηση της πρώτης ομάδας έχει ως εξής:

Ημερομηνία διεξαγωγής

Τίτλος 

Ώρα διεξαγωγής

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

"Δημιουργικότητα και καινοτομία: Από που προκύπτουν οι ιδέες και που μπορούν να οδηγήσουν". 

15:00 – 17:00

 Χώρος διεξαγωγήςΑίθουσα 3 – ΕΠΔΟ

Ο αριθμός των συμμετεχόντων για την κάθε ομάδα δεν θα ξεπερνά τα 25 άτομα και οι ενδιαφερόμενοι/ες χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 αποστέλλοντας στο email της ΜΟΚΕ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ) τα παρακάτω στοιχεία:

  1.  Ονοματεπώνυμο
  2.  Α.Μ.
  3.  Τμήμα φοίτησης
  4.  Εξάμηνο σπουδών
  5.  Τηλέφωνο.

Για τη συμπλήρωση της λίστας φοιτητών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας υποβολής της δήλωσης συμμετοχής.

  • Στους συμμετέχοντες φοιτητές/ριες θα δοθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της ΜΟ.Κ.Ε.

Δρ. Αριστογιάννης Γαρμπής
Αναπληρωτής Καθηγητής